Regionale tentoonstelling 2022

Tijdens de regionale kampioenschappen van "Noord-West Overijssel", georganiseerd door vogelvereninging "Vogelvreugd Ens e.o." uit Ens, hebben leden van "De Waterslager" goed gepresteerd. 38 inzenders van 8 verenigingen, en 2 vereniging loze inzenders, uit de regio hadden 323 vogels ingestuurd. 

In de strijd om de regiobokaal werd de Waterslager 2e met een puntentotaal van 459 (92-92-92-92-91). 

Op deze vogelshow werd Jos de Rond Regiokampioen met een stel Rijstvogels Zwartoog Wit met 184 punten, ook behaalde hij een 2e prijs met een enkeling. Tevens won hij een bondsmedaille met zijn Rijstvogel Wildkleur met 92 punten.

Lesley Buis werd regio kampioen bij de jeugd met een Kleurgrasparkiet Groen met 92 punten en werd stellenkampioen bij de jeugd met Kleurgrasparkieten Blauw waar hij 182 punten mee behaalde.

M.C. Voorhorst behaalde met zijn Kanarie Geel Mozaïek type 2 92 punten. Het Glansekstertje van F. de Gast behaalde op deze tentoonstelling 91 punten wat hem een 3e prijs opleverde, ook zijn Granaatastrilde en Ceresamadine behaalden deze prijs. G. Jager behaalde met zijn Bandvink Wildkleur eneneens een derde prijs. J. de Ruiter behaalde een 2e en een 3e prijs met zijn Bandvink Geel mannen op deze tentoonstelling. We waren als vertegenwoordigd met 7 leden en 2 jeugdleden.

Maak jouw eigen website met JouwWeb