Regionale TT Noord West Overijssel

Regionale tentoonstelling te Steenwijkerwold

 

Tijdens de regionale kampioenschappen van “Noord-West Overijssel” georganiseerd door vogelvereniging ”De Edelzanger” uit Steenwijkerwold hebben leden van “de Waterslager” goed gepresteerd. 11 verenigingen uit de regio hadden 641 vogels ingestuurd van 72 inzenders. In de strijd om de regiobokaal werd “de Waterslager’ 3e met een puntentotaal van 464 (94-93-93-92-92).

Op deze vogelshow werd Jos de Rond Regiokampioen met een stel Rijstvogels zwartoog wit met 187 punten en in de stammen goud met zijn Rijstvogels wit met 374 punten, bij de enkelingen goud en zilver.

Tjeerd de Jonge had Glosterkanaries ingestuurd en won goud, 93 punten en zilver, 92 punten.

Bert Beld zijn Catharinaparkieten werden door de keurmeesters beloond met goud, 93 punten en zilver, 92 punten (E.F. grijsvleugel Catharinaparkiet).

Willem van de Velde scoorde heel goed met zijn Gouldamadine zwartkop lichtgroen, 94 punten goud, en zilver 93 punten. Zijn Ceresamadine wildkleur kreeg brons, 92 punten.

Folmer de Gast zijn stam Blauwkop blauwfazantjes werd beloond met goud, 370 punten.

Dick Brandsma zijn kanarie Llargat Espanol lichtbont kreeg 92 punten, zilver.

Jannes Lok sleepte goud binnen met een stel Gloster Consort donkerbont 185 punten en brons met een Zwartkobalt intensief kanarie 91 punten.

De 2 jeugdleden hadden ook vogels ingestuurd.

Lesley Buis werd regiokampioen tropische vogels met zijn Rijstvogels zwartoog wit, 91 punten.

Jorre de Gast heeft Timor Zebravinken en won goud en zilver, 90 en 89 punten, op deze show

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb