District

Leden De Waterslager succesvol op provinciale tentoonstelling

 

Almelo - Vollenhove: 

 

Enkele leden van de vogelvereniging "De Waterslager uit Vollenhove namen met succes deel aan de provinciale tentoonstelling, welke werd gehouden in Almelo. Op deze tentoonstelling waren ruim 2000 vogels aanwezig.

 

Jannes Lok werd kampioen van Overijssel met zijn Gloster Corona, in de ongekuifde en gekuifde rassen met 93+ punten en het Bondskruis. Verder behaalde hij nog goud met een kanarie roodkobalt intensief 91 punten.

Wim Sieders werd er kampioen en dus een Bondskruis met een Timor zebravink wildkleur pop 92 punten.

Jos de Rond had een stam Rijstvogels wildkleur ingestuurd en werd kampioen met 372 punten dus het Bondskruis en een stel (2) ook kampioen 187 punten. Verder behaalde de Rond 2 keer goud met een Opaal rijstvogel en en witte rijstvogel 92 + 91 punten.

Bert Beld zijn Chatharina parkiet grijsvleugel turquoise werd  door de keurmeesters beloond met 92 punten en dus goud en een zilverenplak met 91 punten met een Catharina parkiet groen.

Twee jeugdleden van de vereniging hadden ook vogels ingestuurd en met succes.

Jarick Sieders had bij de stellen succes want hij werd er kampioen en het Bondskruis met zijn Gouldamadines Zwartkop lichtgroen mannen en ook zilver en brons bij de enkelingen 90+ en 90 punten, zijn ingestuurde Gouldamadine Zwartkop poppen waren ook goed voor kampioen en Bondskruis 91+  en goud en zilver met 91 en 90 punten.

Jaron Sieders werd in Almelo ook kampioen en Bondskruis met een stel witte Zebravinken 183 punten en hij sleepte ook met een witte zebravink het Bondskruis in de wacht met 91 punten.

Maak jouw eigen website met JouwWeb