Provinciale TT Overijssel Lochem

Goud voor leden van "De Waterslager"

 

Leden van vogelvereniging "De Waterslager" uit Vollenhove hebben met succes deelgenomen aan de Provinciale tentoonstelling die werd gehouden in Lochem waar 1900 vogels waren ingeschreven.

 

Jannes Lok werd kampioen met een stel (2 vogels) Zwartkobalt rood intensief kanaries met 187 en won daarmee het Bondskruis. Ook behaalde hij nog goud met een sij wildkleur met 91 punten en zilver met een Gloster Consort ook 91 punten.

Wim Sieders werd twee keer kampioen en won dus twee keer een Bondskruis, één keer met een zebravink bont grijze man (91 punten) en met zijn timor zebravinken wildkleur man in de stellen 183 punten. Bij de enkelingen ook nog goud met een timor zebravink wildkleur man 91 punten.

Jos de Rond had rijstvogels ingestuurd en won een Bondskruis inde de stellen met 187 punten met rijstvogels wildkleur en in de enkelingen ook kampioen en Bondskruis ook wildkleur 92 punten. Jos had ook witte rijstvogels ingestuurd en werd er mee kampioen in de stammen (4 vogels) en goud bij de enkelingen met 91 punten.

Klaas Stoter had goud met een Binsenastrilde wildkleur man 92 punten en ook goud met een Japanse meeuw créme ino met 91 punten.

Angela Tank haar zilverbekje donkerbuik werd beloond met goud met 91 punten.

Jeugdlid Jaron Sieders won het Bondskruis met zijn witte zebravink 91+ punten en een keer zilver met 90 punten. Ook met zijn stel witte zebravinken won hij het Bondskruis met 181 punten, ook zijn stel ingestuurde zilverbekjes ino werd kampioen en won een Bondskruis met 183 punten.

Maak jouw eigen website met JouwWeb